11 Ekim 2008 Cumartesi

Murat Karayalçından Gökçek'e Chp Yanıtı


SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Melih Gökçek'in ''CHP, Ankara'da Karayalçın'ı aday gösterecek, başka aday çıkaramaz'' şeklindeki sözlerine cevap verdi.

Parti Merkezinde soruları cevaplandıran Karayalçın, ''CHP'den aday olmayacağım. Biz kendi değerlendirmemizi kendimiz yapacağız. Adaylığım, partimin yerel yönetim toplantısında belli olacak.'' dedi.

CHP ile adaylık konusunda temas olup olmadığı sorusu üzerine Karayalçın, ''CHP ile bu konularda görüşmelerde bulunmamız söz konusu değil. CHP ile görüşme yapılmadı. Küçük kurultayımızda solda birlik peşinde olmayacağımızı söylemiştik. Çünkü bu konularda başarılı olunamadı. Yani solda birlik çalışmaları destek görmedi, ancak bundan sonra böyle bir birliktelik adımı atılırsa içinde olmayı düşünebiliriz.'' diye konuştu.

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu'nun, Aktütün Karakolu'na yönelik terör saldırısı sırasında golf oynamasına ilişkin soru üzerine ise, ''Daha uygun ve doğru zamanlarda golf oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde daha doğru olur.'' ifadesini kullandı.

Karayalçın, basının sorularına verdiği cevabın ardından parti toplantısına geçti. Karayalçın'ın, büyükşehir belediye başkanlığına aday olup olmayacağını yarınki yerel yönetim toplantısında açıklaması bekleniyor.


CİHAN

Hiç yorum yok:

Belediye Seçimleri