26 Kasım 2008 Çarşamba

Asitane’de sürpriz aday iddaası.



Topbaş’ın yendien adaylığı kesin gibi görünse de sürpriz bir ismin İstanbul için kulis yapmaya başladığı iddia edildi. Erdoğan’a da yakın olan bu isim kim?

AA’nın haberine göre; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday olacağının gündeme geldiği öne sürülüyor.

Edinilen bilgiye göre, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın adaylığı konusunda parti çevresinde, özellikle İstanbul’da milletvekilleri ve parti teşkilatında yoğun görüşmeler ve kulisler yapıldığı kaydediliyor.

Öte yandan 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, partilerin aday belirleme çalışmaları sürüyor.

Bugün CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kendisiyle görüşen Murat Karayalçın’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP tarafından aday olarak sunma şansını elde edeceklerini açıkladı. Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise 11 Kasım’da yaptığı açıklamada, ”MHP’den Büyükşehir Belediye başkan adaylığım kesinleşti” demişti.

Yerel seçimlerde aday olacak kamu görevlilerinin 1 Aralık 2008 Pazartesi günü saat 17.00′ye kadar görevlerinden ayrılması gerekiyor.

Konu ile ilgili Haber7 yazarı Hüseyin Yayman, dünkü yazısında da bu konuyu gündeme getirmişti

Seçimler

Hiç yorum yok:

Belediye Seçimleri